Du er her. Funder jagtforening > Opskrifter

Opskrifter

Efter en succesfuld jagt, er her lidt inspiration til tilberedningen af de forskellige typer vildt.

Seneste opskrifter

Jægerens spaghetti carbonara

Snit et stort spidskålhoved fint og hæld godt med limesaft(to-tre lime) og god oliven olie(en-to dl) over sammen med to fed knust hvidløg. Lad det hvile i minimum to timer i køleskabet og bland 200 gram frisk revet parmesan eller grana ost i.
 Læs opskriften, klik her

Vildtsuppe kogt på hals af råvildt

Noget af det bedste kød på et stykke hjortevildt er halsen, et stykke af dyret, som af en eller anden grund er stærkt undervurderet, og det er synd. Her får du opskriften på en god, stærk vildtsuppe, som er ganske enkel at lave.
 Læs opskriften, klik her

Dyreryg og kvædekompot

Dyreryg og kvædekompot Dejlig gæstemiddag til en kold aften; dyreryg med savojkålsruller, kvædekompot og en skøn sauce. Antal portioner 4 personer.
 Læs opskriften, klik her

Fasan med dadler og portvinsauce

Fasan har en dejlig smag af vildt. Her er den smukt anrettet med lynstegt frugt og en lys sauce. Antal portioner 4 personer.
 Læs opskriften, klik her