Du er her. Funder jagtforening > Om foreningen

Funder Jagtforening.

Funder Jagtforening vil gerne byde dig velkommen til Funder-området. Vi er en forening med ca. 128 medlemmer, og optager gerne flere.

Vi har egen lerduebane, men det er pt. Nedlagt pga. motorvejs byggeri, men den genopstår igen i år. ??

hvor vi så mødes hver Lørdag kl. 13.00- 16.00 i starten af sæson, ellers er det onsdag aften kl. 18.30 til skydning og hyggelig snak. I august genoptager vi skydningen.

Derudover råder vi over jagtretten i Abildskov Plantage ca. 51 ha. Her afholder vi i løbet af efteråret 5 fællesjagter.

Efterårsjagterne er åben for alle de medlemmer. Her er der desuden gæstepladser, som Thyge Thygesen fordeler til medlemmerne, først til møllen.(pris for at deltage er 100 kr. for medlemmer 100 kr. for gæster pr. person).

Der udover er det muligt at få en uge´s bukke jagt. Lodtrækningen fortages på generalforsamlingen.
HUSK jagttegn og våbentilladelsen og bestået Riffelprøve.

Pris 400 kr. og hvis man skyder bukken er det 500 kr. oven i.

Alle aktiviteter tager sit udgangspunkt i foreningens jagtterræn, som ligger ved Moselundvej 17. du køre ca. 100 m længer ud af Moselund og på venstre hånd kommer der en indkørsels.

Har I nogen spørgsmål til ovennævnte er I velkomne til at kontakte.

Allan Louring              formand    20 73 18 80

Ole  Mortensen           kasserer     25 14 14 72