Du er her. Funder jagtforening > Nyheder

14-07-2020: Grundfærdighederne Sit og Nej

Andet afsnit i jægerforbundets sommerserie om hundetræning handler om grundfærdighederne Sit og Nej. Mens den første typisk hurtigt tillæres, glemmer mange at træne den anden.

13-07-2020: Hvordan kommer jeg på jagt?

Den billigste og bedst dækkende mulighed er igennem Danmarks Jægerforbund. Find en af vore cirka 800 jagtforeninger, som råder over egen jagt, og meld dig ind her.

10-07-2020: Udbud: vinder 2 taber 1

Danmarks Jægerforbund har i 2020 budt på tre udbud: formidling, markvildtindsats og uddannelse. De to første er vundet – det sidste tabt.

10-07-2020: Husk indberetning af udsat fjervildt

Det er lovpligtigt at indberette udsætning af fjervildt, senest en uge efter udsætninger har fundet sted – uanset antal!

09-07-2020: Corona-bukken

Grænsen til Tyskland var lukket i maj. Men danske jægere med jagt i Slesvig-Holsten kunne komme over. Her følger beretningen om en bukkejagt under noget abnorme omstændigheder.

07-07-2020: Ny direktør i Danmarks Jægerforbund

Karen Friis tiltræder 1. august 2020 som ny direktør for Danmarks Jægerforbund.

07-07-2020: Fundamentet i hundens uddannelse

Første afsnit i vores sommerserie om hundetræning handler om grundfærdighederne. De skal være på plads, før du kan gå videre i træningen af din jagthund.

06-07-2020: Uacceptabelt at hemmeligholde rapport

Dansk Ornitologisk forening har i dag offentliggjort en af Miljø- og Fødevareministeriet hidtil hemmeligholdt kritisk rapport om havvindmøllepark ved Omø.