Du er her. Funder jagtforening > Nyheder

17-02-2020: Rederør til gråænder – ducktubes

Gråanden er et meget vigtigt jagtobjekt for danske jægere, og der er stor interesse blandt jægere for etablering af søer for at forbedre ynglemulighederne for gråanden. Men en gråand på reden er sårbar over for prædation fra rovpattedyr.

16-02-2020: Tillykke

Tillykke til Thyge Thygesen, Jens Anker Stenholt og Jens Pape med 50 åres nålen
Tillykke til Kristian med største danske buk
Tillykke til Bjarne med mindste danske buk
Tillykke til Allan med største udenlands buk

15-02-2020: Usaglig kritik fra DOF

DOF blæser til angreb på udsætning af ænder og fasan med usaglige argumenter, og på et tidspunkt hvor der er indgået et forlig om udsætning af fjervildt i Vildtforvaltningsrådet.

14-02-2020: Husk at (gen)besøge DJ-Valguniverset

Vi opdaterer løbende hjemmesiden med præsentationer af kandidaterne til det kommende valgt i Danmarks Jægerforbund. Husk derfor at holde øje med kandidaterne i din kreds.

13-02-2020: Debat om trofæjagt

Trofæjagtens berettigelse er ofte på dagsordenen nationalt og internationalt. Senest i UK, hvor kræfter vil forbyde import og eksport af trofæer. Det vil få katastrofale konsekvenser, og argumenterne imod trofæjagt er meget usaglige og følelsesladede, og uden hold i de faktiske forhold. Det er desværre det vi ofte ser, og en erfaring vi også har i Danmark.

12-02-2020: Historien om Dansk Våbenforum

I Danmarks Jægerforbund er våbenområdet de senere år kommet til at fylde mere og mere, både politisk og fagligt. Ikke mindst gennem vores samarbejde i Dansk Våbenforum har vi sammen fået skabt et stærkt talerør for jægere og sportsskytter.

07-02-2020: Bliv en (endnu) bedre haglskytte med Skydeskolen

Forleden lavede fotograf Flemming Højer billeder til vores artikelserie i Jæger om haglskydning. Du kan læse den første skydeskole-artikel i magasinets martsudgave.

07-02-2020: 7. temadag om forvaltning af pattedyr og fugle

For 7. gang har DCE afholdt den årlige temadag om forskning og forvaltning af fugle og pattedyr. I år var temaet: Menneskets påvirkning af vilde dyr i Danmark.