Du er her. Funder jagtforening > Aktiviteter > Jagthorn

jagthorn.jpg

SILKEBORG JAGTHORNSLÆSERE

På opfordring fra Danmarks Jægerforbunds jagthornskoordinator John Balle Jensen er det nu besluttet at man vil forsøge at samle interesserede øvede som uøvede jagthornsblæsere i Silkeborg Kommune. Formålet er dels at få flere jægere til at lade de skønne toner fra jagthornet gjalde på årets jagter, og dels at danne en gruppe af jagthornsblæsere som kan spille og øve sammen. Alle medlemmer af Danmarks Jægerforbund kan deltage i undervisningen, som i øvrigt er gratis. Undervisningen vil blive varetaget af John Balle Jensen. Der øves/undervises tirsdage fra kl. 18.30 til ca. 20.30 på følgende lokalitet: Hvinningdalskolen Musiklokalet Eidervej 50 8600 Silkeborg Den første øve aften er tirsdag den 13/10 2015 hvor vi mødes på skolens parkeringsplads kl. 18.30.

Kontaktpersoner:
John Balle Jensen – tembi@live.dk – tlf. 23641402