Du er her. Funder jagtforening > Aktiviteter > Hundetræning

jagthundetrning.jpg

Hundetræning Silkeborg

Hvem er vi ?
DcH-Silkeborg afdeling, eller helt præcist- Silkeborg og omegns civile Hundefører- forening, er en selvstændig forening, som er  tilknyttet landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening – DcH.

Lidt historie.

DcH-Silkeborg blev stiftet d. 18.01.1944 og havde i starten 20 medlemmer.I dag er foreningen vokset til at omfatte omkring 160 medlemmer ved årets udgang.På landsplan er der godt 15.000 medlemmer i 115 lokalforeninger fordelt over hele landet.

Formål.
DcH-Silkeborgs formål er dels at virke for anvendelse af hundens evner og færdigheder til konkurrencesport, dels at medvirke til at fremme og forbedre vilkårene for hunde generelt.
Det er endvidere foreningens formål at tilbyde hundeinteresserede mulighed for at dyrke denne aktivitet, samt med udgangspunkt i hundearbejde, at udvikle medlemmernes evne og lyst til at engagere sig og tage medansvar i foreningen og det lokale samfund.

Se mere på http://www.dch-silkeborg.dk/dch-silkeborg/